Crossquad

Litt om Crossquad

Opprinnelig ble Crossquad laget da vi var en gjeng fra Mossedistriktet, som kjørte mye sammen.

 Etter hvert drev vi til hvert vårt og nå er det kun et par av oss tilbake. Den aktive er Kjell med meg løpende etter med kamera. Vi er medlemmer av NMK Aurskog-Høland og Rakkestad Mk.

 Siden blir drevet av meg som heter Kristine, og meningen med siden er å få vist frem at sporten er artig. Samtidig prøver jeg å få fram nyttig informasjon, og holde den på et seriøst men humoristisk plan. Crossquad er frittstående, frittgående og vil være inkluderende for alle med samme interesse.

Jeg prøver å få ut bilder og film med så mange av dere som mulig, men det glipper litt innimellom. Det er en utfordring å være mange steder på en gang, med kun 2 armer.

 Crossquad tar imot og legger ut info om løp, samlinger og turer der alle kan delta.

Det er kun meg som er ansvarlig for innholdet på siden. Dersom noen har kommentar vedr siden så send noen ord. Jeg kan ikke drive siden uten innspill fra dere brukere, og dersom jeg ikke får beskjed om hva dere ønsker…..kan jeg heller ikke gjøre noe med det.

Det er viktig at dere følger med på siden til Norges Motorsportforbund der all ”offentlig” informasjon om sporten vår ligger.

 Ha en flott høst og tusen takk for en kanon NorgesCup sesong. Alle arrangører, funksjonærer og ikke minst førere og publikum fortjener ros.

 

Klem fra Kristine


 

Startside

Om Crossquad

Klubber

Filmer

 Bilder

Til Salgs

Stjålet

Ting og tang

Terminliste

Påmeldinger til løp